Vestdanmark info Kontakt Udlejer login

Din ferie portal for hele Danmarks Vestkyst
Du er her: Forside » Vestdanmark info

Vestdanmark info

Velkommen til VestDanmark.com

 

Hele Vest Danmarks online portal som sætter fokus på turismen, rejsemotiver, trends, lokale nyheder fra alle de kendte turist destinationer langs Danmarks dejligste kystlinje, handelslivet og almen informationssøgning. Portalen er et praktisk midtpunkt for dig som søger de mest nyttige informationer, når et nyt og spændende rejsemål skal besøges.

 

VestDanmark.com tilbyder dig at søge drømmehuset for din næste ferie på kryds af bureauerne, nemt og bekvemt søg på ønsket faciliteter som fx.: hvilket område, afstand til Vesterhavet, spa eller pool.

 

Flere og flere sommerhusejere har fået øjnene op for privat feriehus udlejning, her er der ofte penge at spare! et typisk dansk feriehus bureau tager 30-35% i provision. Derfor tilbyder vi interesseret husejere at markedsfører husene, spare provisionen og dele den med gæsten - derfor prøv at søg på privat udlejet feriehuse - der kan være penge at spare!

 

VestDanmark.com er ikke kun en portal for turisterne - vi fokusere på lokalt nyt fra hele dækningsområdet, indgår aftaler med lokale erhvervsdrivende, derfor kan du med fordel besøge de tilmeldte butikker, ofte finder du et specielt tilbud som kun lanceres via VestDanmark.com portalen.

 

Portalen er i løbende udvikling, her er ikke blot "endnu en hjemmeside"..  det er sundt at have visioner og nytænkning, derfor arbejder vi intens med webbureauet Zenrockers som har stor erfaring og ekspertise både indenfor professionelle webløsninger og designopgaver men også den rigtige know how når det gælder nye løsninger og ideer.

 

Flere ideer er på tegnebrættet for VestDanmark.com - så det er en god idé at holde øje med os.

 

VestDanmark.com er til for dig - om du er turist, lokal eller erhvervsdrivende! Folkene bag er ganske jordnære og i samme øjenhøjde, derfor er der ikke langt fra kontakt til handling hos os. Har du en ide eller ønsker et samarbejde, så er vi både til at træffe via mail som telefonisk og vi kommer gerne forbi for en snak.

 

Vi er stolte over at kunne præsentere dig : VestDanmark.com   VELKOMMEN.