Vestdanmark info Kontakt Udlejer login

Din ferie portal for hele Danmarks Vestkyst
Du er her: Forside » Sommerhuse » Vejers Sydstrand 4

Husnr B-20160153Beskrivelse

Højt hævet og med de skønneste terrasser, dels af træ og dels af fliser næsten hele vejen rundt om huset - har vi her et rigtig hyggeligt sommerhus. Overalt er sommerhuset velholdt og lyst indrettet. Køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden og med både brændeovnen til de lidt koldere dage, som et naturligt midtpunkt og med dører ud til terrassen.


Alle soverum er ligeledes lyse og hyggelige indrettede og med god plads. Til sommerhuset hører endvidere rummeligt bryggers, med både vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes kan nævnes, at den del af garagen er til gæsternes brug og resten er privat. Sommerhuset ligger tæt på Vejers Sydstrand og i et område, med mange muligheder for gå- og cykelture. Et rigtig dejligt sommerhus, omkranset af høje grantræer og med terrasser, der indbyder til hygge og afslapning. Gratis slutrengøring !VestDanmark.com står udelukkende som formidler mellem lejer og udlejer og kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig for rigtigheden af materialet.      
  
Vejers Sydstrand 4

Antal personer: 8 Område: Vejers strand
Antal soverum: 4 Pejs/ brændeovn: Ja
Afstand til strand: 700m Parabol/ kabel tv: Nej
Husdyr: Tilladt Pool: Nej
Rygning: Ikke tilladt Spabad: Ja
Byggeår: 2005 Internet: Ja
fra
3.785,-
DKK
Tjek pris og ledighed for dette hus
Se mere
Husdyr tilladt: ja rygning tilladt: nej Parabol/Kabel tv: nej Spabad: ja Pool: nej Internet: ja Pejs / brændeovn: jaSommerhus med spabad


Andre sommerhuse i området