Vestdanmark info Kontakt Udlejer login

Din ferie portal for hele Danmarks Vestkyst
Du er her: Forside » Sommerhuse » Krogen 61, Houvig-stråtag

Husnr B-20110077Beskrivelse

Rummeligt sommerhus på 170 m2, moderniseret i 2011. Sommerhuset er beliggende på en stor klitgrund på 5000 m2 i sidste klitrække og til dejlig strand er der kun 200 m. Ugenert terrasseareal med havemøbler og liggestole.

Den rummelige opholdsstue er indrettet med pæne møbler, fjernsyn med parabolantenne, stereoanlæg med cd-afspiller, brændeovn og gratis internetforbindelse. Veludstyret køkkenafdeling, som bl.a er indrettet med fryser på 100 liter og opvaskemaskine.

Der er 4 soverum med dobbeltsenge, 2 i stueetagen samt 2 på 1. sal. På 1. sal er der i gangen 2 mindre enkeltsenge. Badeværelse med 2-pers.-spabad, klinkegulv og bruseniche. Et badeværelse med flisegulv samt et badeværelse på 1. sal med bruseniche. Sommerhuset er hyggelig indrettet og er desuden også udstyret med vaskemaskine, tørretumbler og sauna. Der er oliefyr i sommerhuset.

 

>>  Se alle huse i Houvig, fra Danwest ferie-partner


VestDanmark.com står udelukket som formidler mellem lejer og udlejer og kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig for rigtigheden af materialet.

 

Krogen 61, Houvig-stråtag

Antal personer: 10 Område: Søndervig
Antal soverum: 5 Pejs/ brændeovn: Ja
Afstand til strand: 200m Parabol/ kabel tv: Ja
Husdyr: Tilladt Pool: Nej
Rygning: Tilladt Spabad: Ja
Byggeår: 1910 Internet: Ja
fra
2.998,-
DKK
Tjek pris og ledighed for dette hus
Se mere
Husdyr tilladt: ja rygning tilladt: ja Parabol/Kabel tv: ja Spabad: ja Pool: nej Internet: ja Pejs / brændeovn: jaSærdeles spændende sommerhus med stråtag


Andre sommerhuse i området