Vestdanmark info Kontakt Udlejer login

Din ferie portal for hele Danmarks Vestkyst
Du er her: Forside » Overnatning » Vandrehjem

Vandrehjem

Vandrehjem er atter blevet et moderne fænomen og mange har fået øjnene op for denne billige måde at overnatte på for ikke at tale om, hvor nemt og fleksibelt vandrehjems-ferie egentligt er. Ønsker du at tilbringe en nat eller to for derefter at pakke bilen og køre ud og opleve nye og spændende steder, er overnatning på vandrehjem lige noget for dig!

 

På vandrehjem finder du både værelser med enkeltsenge og køjesenge, enkelt indretninger, ligesom badefaciliteterne ofte deles med hjemmets andre gæster.

 

Til højre ser du skilt som henviser til nærmeste vandrehjem, typisk placeret ved vandrehjemmets indkørsel.

Danhostel Henne

Strandvejen 458

DK-6854  Henne Strand

Tlf. +45 75 25 50 74


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Danhostel Henne

Vi kan tilbyde fre én til flere overnatninger i familieværelser eller kønsopdelte fællesværelser. Henne strand er opstået som feriested i den sidste halvdel af 1900-tallet, vandrehjemmet er fra 1935 og ligger ca. 500 meter fra stranden.

 

Indenfor en meget kort gåafstand findes restaurant med enkelte fiskemenuer, cafeteria og pizzariaer med rimelige priser.

 

Vandrehjemmet har et veludstyret køkken til gæsternes brug og morgen buffet kan tilbydes.

 

Reservation kan ske pr. brev, telefon og e-mail hele året.

Danhostel Hvide Sande

Numitvej 5

DK-6960  Hvide Sande

Tlf. +45 97 31 21 05


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Danhostel Hvide Sande

Tæt ved fiskerihavn, hav, strand og storslået natur. Desuden nær byens mange indkøbsmuligheder. Moderne og tidssvarende vandrerhjem med dejligt køkken, opholdsstue, kiosk og 88 sengepladser fordelt på 23 familierum (heraf 12 med eget bad og toilet). Der tilbydes overnatning med forplejning.

 

Benyt Hvide Sande Vandrerhjem som:

 

Endagsturist eller som udgangspunkt for flerdages - besøg langs Vestkysten.

 

Til lejrskoler, træningslejre, kurser og møder.

Danhostel Ringkøbing

Kirkevej 26

DK-6950  Ringkøbing

Tlf. +45 97 32 24 55


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Danhostel Ringkøbing

Vandrerhjemmet er bygget sammen med ROFI-Centret og her findes alt hvad man kan ønske sig, så ferier, idrætsgrupper, kurser, møder og firmaarrangementer kan blive en god oplevelse.

 

Vandrerhjemmet har 25 værelser med i alt 132 senge, heraf 2 værelser specielt indrettet til handicappede. På 20 af værelserne er der toilet og bad samt tv.

Danhostel Oksbøl

Præstegårdsvej 21

DK-6840  Oksbøl

Tlf. +45 75 27 18 77


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Danhostel Oksbøl

DANHOSTEL Oksbøl vandrerhjem i den hyggelige by Oksbøl, er beliggende i “Eventyrets Land”, hvor den varierede natur med Nordsøen, Vadehavet, skov og hede er hjemsted for Danmarks største bestand af kronvildt, og hvor insekt- og fuglelivet har optimale livsbetingelser. Her kan fortravlede mennesker igen finde harmoni og ro i tilværelsen.

 

DANHOSTEL Oksbøl vandrerhjem har til huse i smukke gamle bygninger, der i årene 1945-49 fungerede som hospital i Danmarks største flygtningelejr.

 

Hos DANHOSTEL Oksbøl Vandrerhjem har vi hyggelige værelser med praktisk indretning - også til handicappede.Afmærkede stier i skoven går blandt andet forbi Præstesøen kun 300 meter fra vandrerhjemmet. I skoven er man velkommen til fods, på cykel og hesteryg, og der er fortrinlige veje og stier.Til Toppen