Vestdanmark info Kontakt Udlejer login

Din ferie portal for hele Danmarks Vestkyst
Du er her: Forside » Forlystelser » Dyreparker

Dyreparker

Få nogle vilde dyreoplevelser! ta` bilen med rundt i safariparken i Givskud, mød de 2 eneste hvide løver i Blåvand Zoo, oplev de sorte pantere hos Jyllandspark Zoo, fodre sælerne med sild på Søfartsmuseet i Esbjerg eller måske noget helt femte..

 

Rundt i Vest Danmark finder du flere forskellige dyreparker, uanset om du er til små nuttede bondegårdsdyr eller bomstærke farlige krigere!

Blåvand Zoo

Øster hedevej 1

DK-6857  Blåvand

Tlf. +45 75 27 91 77


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Blåvand Zoo

Vi er en lille zoologisk have med mange klappedyr her i blandt geder, kaniner, heste og køer samt en lang række af eksotiske dyr. Vi har bla. hyæner, kænguruer, zebraer, struds, los og serval.Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark, hvor man kan se den røde kæmpe kænguru.Blåvand Zoo er også det eneste sted i DK, hvor man kan se alle 4 strudsearter eller de spændende hvide løver.

Enghave Dyre- og Naturpark

Surhavevej 14 A, Gjerndrup

DK-6650  Brørup

Tlf. +45 75 38 40 06


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Enghave Dyre- og Naturpark

Enghave- og Dyrepark er en attraktiv 70.000 m2 park med oplevelser for både børn og voksne og mange aktivitetsmuligheder samt muligheden for ro og fordybelse og nærvær med dyr.

Jesperhus

Legindvej 30

DK-7900  Nykøbing Mors

Tlf. +45 96 70 14 00


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Jesperhus

Mere end 1 mio. blomster står og venter på at begejstre dig!

 

Hvis du tror det er kedeligt at gå i haven, så bliver du overrasket! Kom og oplev parken med blomster, dyrene i Jungle Zoo, spændingen i piratland, det vilde westernland og vores helt nye 4D biograf. Se, føl og mærk et sandt inferno af farver og skulpturer.

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Tarphagevej 2

DK-6710  Esbjerg V.

Tlf. +45 76 12 20 00


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Gå en tur gennem saltvandsakvariet - du kan ikke undgå at fascineres af fiskenes geniale tilpasninger til et liv i vand. I udstillingen fortælles om fiskeriet på de forskellige arter, og du kan møde akvariepersonalet og få mere at vide om fisk og havdyr.

 

Her er det tilladt at røre ved fiskene - det lave bassin i midten er faktisk beregnet til det! Her finder du hajer, rokker og krabber. Oceanariet i baggrunden rummer ca. 100.000 liter saltvand pumpet op fra Ho bugt, ruden måler 3 x 6 meter og er ca. 10 cm tyk. I oceanariet har vi blandt andet sømrokker, helleflyndere, rødhajer, havål, guldbrasen og torsk.

Givskud Zoo

Løveparkvej 3, Givskud

DK-7323  Give

Tlf. +45 75 73 02 22


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Givskud Zoo

I mere end 30 år har Givskud Zoo formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. Givskud Zoo startede i 1969 og siden da er dyrebestanden vokset og i dag huses der ca. 100 forskellige dyrearter i parken. I 1989 blev parken statsanerkendt, og Givskud Zoo er nu en moderne zoo med de forpligtelser, der følger med. Formidling og undervisning, bevarelse af truede dyrearter samt forskning er de grundliggende formål for Givskud Zoo i dag.

 

Mange af dyrene kendes fra TVs naturudsendelser, men i zoo står man ansigt til ansigt med dyrene. Man oplever blandt andet deres rette størrelse, deres lyde og deres lugte, ting som TVs flade skærm ikke kan formidle. Hvis ikke vi havde de zoologiske haver, ville mange mennesker aldrig se levende løver og gorillaer eller andre vilde dyr. Gode oplevelser med vilde dyr, samt en forståelse for deres rolle i naturen, er en forudsætning for en forståelse af vores fælles fremtid.

Jyllands Akvariet

Vesterhavsgade 16

DK-7680 Thyborøn

Tlf. +45 97 83 28 08


Hjemmeside: klik her
Se på kort: klik her

Jyllands Akvariet

I Jyllands Akvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk der lever i Nordsøen og Limfjorden.

 

Vi er et stemningsfuldt akvarie med en særlig rustik atmosfære der emner af saltvand, Thyborøn og Vestkysten.

Jyllands Park Zoo

Haunstrupvej 13


DK-6920 Videbæk

Tlf. +45 97 16 61 20


Hjemmeside: klik her
Email: klik her
Se på kort: klik her

Jyllands Park Zoo

Der findes over 850 overdækkede siddepladser, hvor gæsterne kan nyde deres medbragte mad. Der mangler naturligvis ej heller en grill, som står til gæsternes frie afbenyttelse.Vort store cafeteria kan tilbyde diverse retter, der iblandt Dagens Ret (højsæson), som vil koste ca. 45 kr.Børnene kan ikke alene underholde sig med dyrene. Der er også mulighed for at boltre sig i det lille tivoli med karruseller, minibiler, boder m.m. Vores lille tog befordrer gæsterne rundt i haven, og vi har også både, der sejler på Zoo-havet, ponyridning og meget mere. Legepladsen har Danmarks største hoppepude, der er 689 m2.Hunde må gerne medtages blot de er i snor.Til Toppen